Marathon van Duisburg

met Geen reacties

mark mekenkamp

Zondag 11 juni stond de marathon van Duisburg op het programma. De start was ’s ochtends om 7.55 uur, dus de wekker ging om 4.45 uur. Even snel naar Duisburg gereden, warm gereden en netjes op tijd aan de start.

De start was redelijk goed voor mijn doen. De allersnelsten uit de H4 waren er al snel vandoor en ik kwam in het begin alleen te rijden. Het duurde even, toen kreeg ik de leider in de wedstrijd van de H3 in mijn zicht. Ik ben er naartoe gereden en samen hebben we geprobeerd de rest van het veld voor te blijven. Na een kilometer of 20 lukte dat niet meer. Een groepje van 5 haakte bij ons aan. Met z’n allen zijn we toen richting finish gereden, met de nodige plaagstootjes en pogingen tot ontsnappen van dien. De finish lag ín het voetbalstadion van MSV Duisburg en daarin kon niet gesprint worden. Dit gebeurde in een aantal straten daarvoor dus al. Ik ben op een 4e plek geëindigd op 5 seconden van de winnaar (World cup winnaar Edward Maalouf). Net geen podium dus, maar wel heel tevreden over het verloop van de race en de uitslag.

mark mekenkamp mark mekenkamp

Laat een reactie achter