HANDBIKE MARATHON VAN UTRECHT 2018

met Geen reacties

Van 25 tot en met 27 mei hadden wij een trainingsweekend van de topsportgroep van de KNWU. We hebben 2 dagen getraind rondom en op de Posbank bij Arnhem en het weekend werd afgesloten met een wedstrijd voor het NHC op de Nedereindse berg in Nieuwegein.

Er werd gestart op klasse, dus ik moest vanuit de 3e groep naar voren rijden. Dit lukte redelijk, maar de snelste mannen uit de hogere klassen moest ik wel laten gaan. Samen met nog 2 rijders uit mijn klasse zijn we de wedstrijd aangegaan. Na een tijdje bleven we met z’n 2en over. Dit ging een tijdje goed, tot we werden ingehaald door de koplopers uit de hogere klassen. Vlak voor de bocht werden we ingehaald en in de bocht moest ik remmen voor een rijder voor mij. Hierdoor verloor ik de aansluiting en finishte daarna als 2e. Op zich een mooi resultaat, maar met een beetje meer geluk had ik misschien bij de koploper kunnen blijven en wie weet hoe het dan geeindigd zou zijn