NHC WIJK EN AALBURG

met Geen reacties

Mark MekenkampIn Wijk en Aalburg werd op 12 mei de jaarlijkse NHC wedstrijd verreden. Een parcours van 1,7 kilometer door het Brabantse dorpje. Een deel asfalt, maar ook klinkers en een heel hobbelig stukje voor de kerk langs.

Bij de inschrijving zag ik al, dat er niemand van mijn echte concurrenten was. Wel een redelijke groep rijders, maar niemand van internationaal niveau. Waar ik al bang voor was gebeurde dan ook. Na de start ben ik weggereden en heb bijna de hele wedstrijd alleen gereden. Wel een goede training voor een tijdrit, ik heb zo lang mogelijk op een bepaald wattage proberen te rijden, en dat lukte aardig. Ik ben dan ook als eerste gefinisht met een ronde voorsprong op de nummer 2. Ik heb een mandje met lekkerijen en een klein geldbedrag gekregen en ben daarna weer richting Saasveld gegaan. Wel een leuke wedstrijd, jammer van de matige deelname.