WORLD CUP MANIAGO, ITALIE

met Geen reacties

De World Cup in Maniago werd geteisterd door slecht weer. De donderdag van de tijdrit was compleet verregent, en de tijdrit werd verplaatst naar vrijdag en ipv 2 ronden van 8,9 km werd er maar 1 ronde verreden. Dit was niet echt in mijn voordeel. Na een minuut of 10 kwam ik lekker in mijn ritme, maar na een dikke 13 minuten was het al weer voorbij. Een 4e plaats werd het voor mij.

Het parcours van de wegwedstrijd lag mij altijd al niet zo. De 2 keer eerder dat we daar reden, had ik heel veel moeite met het gedeelte door het dorp. Dit keer was de ronde ingekort, dus moesten we nog 3 keer vaker door het dorp dan voorgaande jaren. Ik verloor op de kasseien en het slechte asfalt in het dorp steeds terrein. De eerste 4 ronden kon ik dit op het vlakke gedeelte buiten het dorp wel weer goed maken, maar dit was geen hele wedstrijd vol te houden. Ik finishte op de 23e plek, een tegenvaller na de goede wegwedstrijd in Oostende. We gaan zien of het allemaal genoeg is om mij te plaatsen voor de Paralympische spelen.